Openingstijden: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Tel: 020 - 655 40 33

Over Ons

Wie is Komfly.com ?

Komfly.com is een onderdeel van Vakantie International Tours B.V. Komfly.com is opgericht in 2001, aanvankelijk organiseerde Komfly.com alleen campingvluchten naar Marokko & Turkse Luchthavens. Naarmate de tijd vorderde werd het assortiment steeds breder en het reisaanbod completer. U kunt nu ook boeken tickets Turkije & Marokko. Komfly.com heeft inmiddels 6 personeelsleden en werkt samen met ruim 72 reisagenten en 6 verschillende touroperators in Nederland. Hierbij maakt zij gebruik van een verscheidenheid aan luchtvaartmaatschappijen op zowel full charter als part charter basis. Tot de samenwerkende luchtvaartmaatschappijen behoren ondermeer Turkish Airlines,  Transavia, Freebird Airlines, Pegasus, Onur Air, Sun Express, Corendon Airlines, Atlas Global Airlines en Tailwind Airlines.

Komfly.com organiseert vluchten naar de belangrijkste Turkse & Marokkaanse luchthavens Istanbul ( Sabiha Gokcen en Ataturk Airport ), Kayseri, Ankara, Konya, Elazig, Antalya, Izmir, Dalaman, Bodrum & Al Hoceima, Casablanca, Marrakech, Nador, Tangier, Tetouan, Fez. 

Bij Komfly.com staat kwaliteit en dienstverlening centraal, tezamen met het brede aanbod aan bestemmingen waaronder Turkije & Marokko. De hoge klanttevredenheid zorgt dit dat Komfly.com een sterke onafhankelijke positie inneemt op de Nederlandse markt.

 

Kwaliteit & Betrouwbaar

Komfly.com staat voor prijs, service, veiligheid en kwaliteit waarbij zij er alles aan doen om uw vakantie zo optimaal mogelijk te laten zijn. De afgelopen 14 jaar heeft Komfly.com circa 2 miljoen passagiers vervoerd naar de verschillende bestemmingen. Reizen met Komfly.com staat dan ook garant voor service en kwaliteit tegen een zeer voordelige prijs.

 

Deskundigheid & bereikbaarheid

De medewerkers van Komfly.com hebben allen, buiten een toeristische opleiding eveneens een jarenlange ervaring in de verkoop en het samenstellen van reizen. Bovendien volgen zijn regelmatig trainingen en cursussen om hun kennis up-to-date te houden. Hierdoor zijn zij in staat u te assisteren en te adviseren bij elke gewenste vakantiemogelijkheid.

Op de site kunt u zelf bepalen hoe u uw vakantie boekt en voor verdere vragen kunt u contact opnemen met het Komfly.com serviceteam. Komfly.com is geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00u tot 17.00u.

 

Komfly.com is :

- De eerste touroperator die reizen organiseert naar luchthaven Istanbul Sabiha Gokcen.

- De eerste touroperator die reizen organiseert naar Nevsehir, de stad met als beroemde achterland het fascinerende Cappadocie.

- De eerste touroperator die reizen organiseert naar Kayseri, het centrale vliegpunt van Turkije.

- Betrouwbaar en bestaat al sinds 2001

- Eenvoudig en snel online te boeken

- De touroperator met de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

 

Visie en missie :

Onze visie is om ons leiderschap in de branche verder te continueren waarbij klanttevredenheid, kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan. Daarnaast zien wij het als onze missie om een betrouwbare brug te vormen tussen Nederland, Duitsland, Belgie naar Turkije & Marokko.