Booking details

DP-1229215319316.JPEG

Al Hoceima

Boek goedkoop naar Al Hoceima 

Zon, zee en strand. Dit is wat je kan verwachten tijdens je bezoek naar Al Hoceima. Het  wordt ook wel de meest Hollandse stad in Marokko genoemd. De meeste menukaarten  zijn vertaald in het Nederlands en veel inwoner van Al Hoceima hebben Nederlandse  familieleden. Nederlandse toeristen worden dan ook erg verwelkomd in Al Hoceima.     
 
Wilt u voordelig vliegen? Pas dan uw luchthaven en dag aan. Dit kan u enorm veel geld  schelen. Het is aangeraden om uw vliegtickets naar Al Hoceima van te voren te boeken  en niet last-minute. Dit maakt een groot verschil in de prijs. Echter is last-minute ook  voordelig bij ons. Bekijk nu onze aanbiedingen.     
 
Vlieg nu naar Al Hoceima met Komfly.nl! Wij bieden goedkope vliegtickets aan vanaf de  volgende vliegvelden: Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf of Keulen. Snel en  gemakkelijk te boeken. Komfy.nl is een reisorganisatie die jaren ervaring heeft en  betrouwbaar is. Boek nu uw vliegtickets naar Al Hoceima vanaf €60,-   
 

Bezienswaardigheden 

Al Hoceima is wat je krijgt als je levendige Spaanse invloeden mengt met het prachtige  Marokkaanse cultuur. De Spanjaarden hebben Al Hoceima opgericht en dit is erg te  merken aan de architectuur van de stad. Er is zelfs een katholieke kerk midden in de  stad.     
 

Zwembaden 

U kunt zwemmen in de zwembaden die worden aangeboden in Al Hoceima. Het is ideaal  voor elke portemonnee aangezien het erg verschilt. Je hebt luxe, maar ook budget  hotels. De zee is erg mooi in Al Hoceima dus neem een duik. Daarna kan je ergens lekker  gaan eten. Bezoek het strand en vind restaurants met heerlijke visgerechten en andere  lekkernijen.   
 

Prachtige huizen in blauw en wit 

Er is een reden dat de huizen in Al Hoceima blauw en wit werden geverfd. Dit was omdat  men vreesde voor kwade geesten en dacht dat de kleuren hen zouden beschermen. Dit  is nog steeds overgebleven van die tijd en dat vinden wij niet erg. Het zorgt namelijk voor  een erg mooi uitzicht!     
 

Water activiteiten 

Waar het strand is, is plezier. Er zijn verschillende wateractiviteiten waar u aan mee kan  doen. Ga op surfles of huur jetski’s! Er zijn ook veel boottochten en andere  wateractiviteiten waar u veel plezier aan kan beleven. Bezoek de Fun Med. Dat is een  watersportcomplex waar je verschillende dingen kan huren voor watersport. Denk maar  aan surfplanken, boten of jetski’s.      
 

Activiteiten   

Naast het strand is er ook een woestijn. Maak hier een leuke trip van of laat je masseren  in een traditionele Marokkaanse badhuis.     
 

Praktische info Al Hoceima 

Informatie wat handig kan zijn bij uw reis naar Al Hoceima   
 
Temperatuur →  ​in de winter ongeveer 11°C en in juli gemiddeld 26°C.   
Munteenheid → ​ In Al Hoceima betaal je met de Marokkaanse Dirham.   
Taal → ​ officiële taal is Marokkaans, maar bij de toeristische bezienswaardigheden en  uiteraard hotels wordt er Engels gesproken.   
Tijdsverschil → ​ Er is geen tijdsverschil. Het is dezelfde tijd in Amsterdam als in Al  Hoceima.     
 
Houd Komfly.nl regelmatig in de gaten als u op zoek bent naar goedkope vliegtickets  naar Al Hoceima, Marokko. Wij hebben een uitgebreid aanbod en bieden de laagste  tarieven aan. Bekijk ze nu op onze website.